Op zaterdag is er geen spreekuur 030 2145 470

Tarieven

Stichting Acta Rechtshulp focust zich op het verlenen van passende, betaalbare en goede rechtshulp.

Stichting Acta Rechtshulp verleent juridische bijstand op vele rechtsgebieden. In de loop der jaren heeft Stichting Acta Rechtshulp zich gespecialiseerd in de behandeling van zaken op het gebied van het arbeidsrecht, huurrecht en bestuursrecht. Natuurlijk kunt u ook voor andere rechtsgebieden bij ons terecht. Mocht u twijfelen of wij uw zaak in behandeling kunnen nemen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Tarieven

Voor het opstellen van juridische stukken hanteert Stichting Acta Rechtshulp standaardtarieven.

Het opstellen van een advies€15,00
Het opstellen van een niet-juridische brief:€25,00
Het opstellen van een juridische brief:€35,00
Het opstellen van een bezwaar- of beroepschrift:€45,00
Het opstellen van echtscheidingsdocumentatie€50,00*
Het opstellen van een dagvaarding:€60,00**

*Vanaf september 2015 biedt Stichting Acta Rechtshulp de mogelijkheid om u te begeleiden bij de echtscheidingsprocedure. Omdat wij geen advocaten zijn, kunnen wij het verzoek tot echtscheiding niet indienen bij de rechtbank. Wel zijn wij bevoegd om voor u de benodigde stukken voor de echtscheiding op te stellen. Hierbij kunt denken aan een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant. Het totale pakket wordt opgesteld tegen een vast tarief van €50,00. Zodra alle stukken zijn opgesteld, zullen wij het dossier overdragen aan HB Advocaten. Zij zullen tegen eigen tarief het verzoek tot echtscheiding indienen.

**Het starttarief bij het opstellen van een dagvaarding bedraagt €60,00. Als er in uw zaak een te bepalen geldbedrag gevorderd kan worden (‘opeisbare geldvordering’), geldt er een meerprijs ter hoogte van 10% van die geldvordering. Als er geen sprake is van een opeisbare geldvordering, dan wordt alleen het starttarief gerekend. Houdt bij een dagvaarding ook rekening met de kosten voor het betekenen van een dagvaarding en de griffiekosten.

Bel mij terug