Telefonisch spreekuur: 19:00 – 20:00 uur 030 2145 470

Nieuws

Acta Rechtshulp is tijdelijk alleen via de e-mail bereikbaar

Vanwege de zomervakantie is Acta tijdelijk alleen via de e-mail bereikbaar. Mocht u onze hulp nodig hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar info@actarechtshulp.nl of door gebruik te maken van het contact-formulier. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren op uw bericht. Vanaf 1 september 2021 kunt u ons weer telefonisch bereiken.

Productaansprakelijkheid coronavaccins

Door: Noah Horsting en Domique Lip, 17 mei 2021.

Iedere maand schrijven twee medewerkers van Acta Rechtshulp een blog over een actueel onderwerp. Deze maand hebben Noah en Dominique het blog geschreven met als onderwerp de productaansprakelijkheid van een coronavaccin. Lees hieronder hun eerste bijdrage.

Lees meer

De verkenner, de informateur, de formateur: een korte uiteenzetting van de spelers in het formatieproces

Door: Bastiaen Huijnen en Ward Looije, 17 april 2021.

Iedere maand schrijven twee medewerkers van Acta Rechtshulp een blog over een actueel onderwerp. De eerste blog is geschreven door Bastiaen en Ward en gaat over het formatieproces. Lees hieronder hun eerste bijdrage.

Lees meer

Acta Rechtshulp is ook actief op sociale media!

Wilt u meer weten over de mensen achter Stichting Acta Rechtshulp en de werkzaamheden die wij verrichten, dan kunt u ons volgen op de volgende kanalen:


Acta Rechtshulp is verhuisd!

Ons nieuwe bezoek- en postadres is Wijde Doelen 8, 3512 XN Utrecht. Zodra de omstandigheden omtrent het coronavirus het toelaten zullen alle cliëntgesprekken, spreekuren, vergaderingen en trainingen op deze locatie plaatsvinden. Wij zijn verheugd om in de toekomst onze juridische dienstverlening vanuit deze mooie locatie in het centrum van Utrecht voort te zetten.

Telefonisch tijdelijk niet bereikbaar

Tussen 21 december 2020 en 8 januari 2021 zijn wij vanwege de kerstvakantie telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons wel bereiken via de e-mail (info@actarechtshulp.nl) of via het formulier op de website (actarechtshulp.nl/contact/). Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen contact met u op te nemen.

Bel mij terug