Op zondag is er geen spreekuur 030 2145 470

Nieuws

Zomerstop

ZOMERSTOP

Vanaf 1 juli t/m 1 september heeft Acta Rechtshulp een zomerstop. Het is gedurende deze periode niet mogelijk om ons telefonisch te bereiken. U kunt ons wel bereiken via onze e-mail: info@actarechtshulp.nl. Deze mailbox zal iedere maandag worden gecontroleerd, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Wij wensen u een fijne zomer toe,
Het bestuur en alle vrijwilligers van Acta Rechtshulp

Kerstvakantie

Beste bezoeker,

 

In verband met de kerstvakantie zijn wij de komende twee weken telefonisch niet bereikbaar.

Indien u een zaak bij ons wilt aanbrengen kunt u ons mailen naar info@actarechtshulp.nl.

Vanaf maandag 7 januari zijn we weer telefonisch bereikbaar tijdens de spreekuren.

Wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

 

 

 

Sneeuwvrij

Vanwege de hevige sneeuwval zijn wij vandaag gesloten. U kunt ons natuurlijk wel mailen. Morgen staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u een prettige dag!

 

Zomerstop

Vanwege de zomervakantie zal Acta Rechtshulp van 17 juli tot 4 september geen spreekuren houden. Indien u een zaak bij ons wil aanbrengen kunt u dit doen via info@actarechtshulp.nl. Deze inbox wordt tweemaal per week gecontroleerd. Aan de hand van uw bericht zullen wij bekijken of wij uw zaak in behandeling kunnen nemen, u ontvangt binnen vijf werkdagen reactie.

Lees meer

Bestuursrecht

Bestemmingsplannen, ruimtelijke ordening, planschade en nadeelcompensatie… Allemaal onderwerpen die zijn gerelateerd aan het bestuursrecht. In het bestuursrecht gaat het om de relatie die u als burger met de overheid heeft. Waar u zekere geboden en verboden worden opgelegd door de overheid, heeft de overheid zich ook te houden aan bepaalde regels. Deze regels zijn er om u als burger te beschermen tegen willekeurig optreden van de overheid. Bent u het niet mee eens met een beslissing van de overheid? Kunt u zich niet vinden in het besluit van de gemeente, het CBR of een­­ ander overheidsorgaan? Dan staan wij, Stichting Acta Rechtshulp, tot uw dienst!

Lees meer

Acta Rechtshulp zoekt juridische medewerkers

Acta Rechtshulp te Utrecht is op zoek naar juridische medewerkers.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste tweede- of derdejaars rechtenstudenten die goed kunnen schrijven, leergierig en gemotiveerd zijn.
Lees meer

Pasen & Koningsdag

Beste bezoeker,

Acta Rechtshulp zal op maandag 28 maart en woensdag 27 april gesloten zijn wegens pasen en koningsdag.

Lees meer

Zomerstop

Vanwege de zomervakantie zal Acta Rechtshulp van 18 juli tot 22 augustus geen spreekuren houden. Indien u een zaak bij ons wil aanbrengen kunt u dit doen via info@actarechtshulp.nl. Deze inbox wordt tweemaal per week gecontroleerd. Aan de hand van uw bericht zullen wij bekijken of wij uw zaak in behandeling kunnen nemen, u ontvangt binnen vijf werkdagen reactie.

Namens Acta Rechtshulp wensen wij u een fijne zomer!

Feestdagen 2015

Beste bezoeker,

Vanwege de feestdagen zal Acta Rechtshulp op donderdag 24 december en donderdag 31 december gesloten zijn. Wij wensen u allen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lees meer

Vraag naar nieuwe werknemers

Acta Rechtshulp is op zoek naar nieuwe juridische medewerkers! Door het toenemend aantal opdrachten bij Acta Rechtshulp zijn wij druk op zoek naar de studenten die een goede aanvulling voor ons team zijn.

Dus ben jij tweede/derdejaars rechtenstudent, creatief en kan je goed schrijven dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Acta Rechtshulp help je mensen met juridische problemen door het opstellen van adviezen, beroep/bezwaarschriften, dagvaardingen etc. Ook hebben wij geregeld zittingen bij de kantonrechter.

Lees meer

Toch zware straf voor dodelijk auto-ongeluk in Meijel

De 34-jarige Pool die in 2013 een tweejarige en haar grootouders dood reed krijgt een aanzienlijk hogere straf bij het Hof. In plaats van 120 uren taakstraf worden in hoger beroep een gevangenisstraf van 15 maanden en een rijontzegging van vier jaren opgelegd. Een filmpje van de eerdere uitspraak van de rechtbank verspreidde zich razendsnel op social media, omdat de vader van de tweejarige een stoel naar het hoofd van de rechter heeft gegooid.

Lees meer

Bel mij terug